Alte două decese în Olt ale unor pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19: două femei, de 65 şi 81 ani

Alte două decese în Olt ale unor pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19: două femei, de 65 şi 81 ani

Ceele două femei au decedat în Terapie Intensivă FOTO: AFP

Din nou un număr mare de teste pozitive în ultimele 24 ore se înregistrează în judeţ, dar creşte şi numărul de decese, alţi doi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 pierzându-şi viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba de două femei, tratate la spitalul din Slatina, respectiv spitalul din Caracal. 

O femeie în vârstă de 65 ani, din Balş, a fost internată în 25 iulie la spitalul din Slatina. În perioada 25-30 iulie a fost tratată la Boli Infecţioase, în 30 iulie fiind transferată în Terapie Intensivă, unde a decedat în 4 august 2020. Suferea de asemenea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficienţă respiratorie.

Cea de-a doua pacientă avea 81 ani, era din Stoicăneşti, şi a fost internată în 30 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. În urma testului pozitiv, în 31 iulie a fost transferată la sputalul suport din caracal, unde a decedat în această dimineaţă, la ora 4,15. Avea diabet zaharat, sechele AVC, boală cardiacă, hemipareză stânga.

În ultimele 24 ore s-au înregistrat 27 teste pozitive pentru SARS-CoV-2 în judeţ, numărul total al pozitivilor ajungând la 827.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările