Alte două cazuri pozitive în judeţ: un asistent de la Spitalul Slatina şi nepoata unui poliţist

Alte două cazuri pozitive în judeţ: un asistent de la Spitalul Slatina şi nepoata unui poliţist

Încă un asistent de la SJU Slatina testat pozitiv

Numărul cazurilor testate pozitiv pentru noul coronavoirus urcă la 95 în judeţ, după ce miercuri, 3 iunie 2020, au mai apărut două cazuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultimele cazuri apărute au legătură cu cele confirmate deja în zilele anterioare. Este vorba, pe de o parte, de un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, contact al unei asistente din lotul de trei asistente apărut în urmă cu doar câteva zile la Boli Infecţioase, iar un al doilea caz este cel al unei nepoate a unui poliţist din focarul de la Secţia Rurală Coteana. Asistentul cu rezultat pozitiv comunicat astăzi, 3 iunie 2020, lucrează de asemenea în cadrul secţiei Boli Infecţioase, iar la testarea de săptămâna trecută a avut rezultat negativ. Marţi, în schimb, tot personalul secţiei, 46 persoane, a fost retestat, apărând acest caz pozitiv.

Numărul persoanelor testate pozitiv la nivelul judeţului creşte, astfel, la 95. Zeci de teste sunt în lucru, fiind vorba de persoanele testate în jurul focarelor active din judeţ. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: