Al treilea deces cauzat de coronavirus în Olt, confirmat de Grupul de Comunicare Strategică

Al treilea deces cauzat de coronavirus în Olt, confirmat de Grupul de Comunicare Strategică

Bărbatul de 70 ani care a decedat ieri în ambulanţă, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, este, în mod oficial, cel de-al treilea pacient din judeţ mort din cauza noului coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de Comunicare Strategică a raportat decesul pacientului în vârstă de 70 ani, din Piatra-Olt, confirmat ieri cu noul coronavirus şi care tot ieri şi-a pierdut viaţa. Bărbatul a decedat chiar în momentul în care era transferat de la spitalul din Slatina şla spitalul suport-COVID-19, care este Spitalul Municipal Caracal.

„Deces 1325
 
Bărbat, 70 ani, judeţ Olt. 
 
Dată confirmare: 06.06.2020. 
Dată deces: 06.06.2020. 
Comorbidităţi: Insuficienţă renală, insuficienţă cardiacă, DZ tip II. “, a transmis GCS duminică, 7 iunie 2020.
Pacientul se afla internat în spitalul din Slatina de mai puţin de 24 ore în momentul decesului, după ce s-a tratat, timp de mai multe zile, acasă, ajungând la spital în stare gravă. Conform unor surse neoficiale, şi soţia pacientului, care este asistent medical în cabinetul unui medic de familie, ar prezenta simptomele unei viroze de mai multe zile. Ancheta epidemiologică în acest caz este în curs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările