A fost stabilită ziua concursului “Disney Cup 2015”

A
fost stabilită ziua concursului “Disney Cup 2015”

Premiul cel mare al concursului "Disney Cup" este o excursie în celebrul Disneyland din Paris

Pe data de 25 mai se va desfăşura, la Slatina, cea de-a noua ediţie a concursului “Disney Cup”, concursul cu caracter educativ dedicată special elevilor din municipiu din clasele V-VII. Cei mai buni elevi rezultaţi în urma competiţiei vor fi premiaţi cu o excursie la cel mai iubit parc de distracţii din Europa, respectiv Disneyland din Paris.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii care se vor înscrie la acest concurs vor avea de rezolvat, ca şi anul trecut, tot un set de 50 de întrebări din materiile studiate în anul de învăţământ în care sunt înscrişi. Ei vor avea la dispoziţie un timp alocat de 20 de minute. Concursul se va derula pe parcursul unei singure zile – luni – 25 mai, în fiecare dintre cele 12 unităţi de învăţământ, şcoli generale şi licee, din municipiu. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului.

Rămâne de văzut câţi elevi din clasele V-VII se vor înscrie la competiţia din acest an, cifra participanţilor de anul trecut fiind de 1.200 elevi. 

Cert este că Primăria Slatina, organizatorul competiţiei, a alocat pentru ediţia din acest an suma de 226.000 lei, aceasta fiind planificată a acoperi costurile de transport, cazare, masă şi intrarea în parcul de distracţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările