Afaceristul Iulius Spak rămâne în arest. Directorul general al firmei, în aceeaşi situaţie

Afaceristul Iulius Spak rămâne în arest. Directorul general al firmei, în aceeaşi situaţie

Iulius Spak va sta în arest FOTO: Facebook/Carmen Spak

Iulius Spak, reţinut, miercuri, în urma audierilor într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproape jumătate de milion lei, a fost arestat preventiv joi, 8 februarie 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Afaceristul a fost ridicat în urma percheziţiilor poliţiştilor din cadrul IPJ Argeş, astăzi fiind prezentat de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea pentru 30 de zile. Aceeaşi măsura s-a dispus şi pentru directorul general al firmei afaceristului, în timp ce directorul zonal, reţinut de asemenea miercuri-seara, va fi cercetat în continuare în stare de libertate. Tot în stare de libertate va fi cercetată şi soţia afaceristului, Carmen Spak, de asemenea audiată în urma percheziţiilor.

Poliţiştii au ridicat documente, tablete, unităţi PC şi telefoane, pentru a proba evaziunea fiscală de peste 450.000 lei de care îl suspectează pe moştenitorul lui Constantin Spak, care are în valea Mare o capacitate de producţie şi mai multe magazine de desfacere.
„În perioada august – noiembrie 2017, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale, cu profil de activitate comerţ cu produse din carne, ar fi omis în tot sau în parte să evidenţieze în registrele contabile operaţiunile comerciale efectuate.

Prejudiciul creat depăşeşte 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA.“,  a transmis, miercuri, IPJ Argeş.

 

citeste totul despre: