Adolescenţi tâlhăriţi într-un parc din Balş. Au rămas fără bani şi telefoanele mobile. Unul dintre agresori este elev

Adolescenţi tâlhăriţi într-un parc din Balş. Au rămas fără bani şi telefoanele mobile. Unul dintre agresori este elev

Tinerii i-au atacat pe adolescenţi în parc FOTO: Arhivă

Doi adolescenţi din Balş au reclamat la poliţie că au fost victimele unei tâlhării, doi bărbaţi necunoscuţi atacându-i cu un spray iritant-lacrimogen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tâlhăria s-a produs în urmă cu patru zile, în oraşul Balş, judeţul Olt, chiar în parcul central. „La data de 08 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au fost sesizaţi despre faptul că, doi adolescenţi,  în timp ce se plimbau pe o alee din Parcul Central din localitate, au fost acostaţi de două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care le-au pulverizat spray cu efect iritant-lacrimogen în zona feţei şi i-au deposedat de un telefon mobil şi de suma de 150 de lei“, a tranmis IPJ Olt, prin intermediul unui comunicat de presă.

Tâlharii au fost identificaţi şi prinşi, fiind vorba de doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, din Morunglav, aceştia fiind reţinuţi, iar marţi, 11 decembrie 2018, arestaţi preventiv în urma hotărârii judecătorului de la Judecătoria Balş.

Tâlharii i-au urmărit pe cei doi, au intrat cu ei în vorbă şi i-au cerut unuia dintre ei telefonul, sub pretextul că au nevoie să iniţieze o convorbire. După ce tâlharul s-a văzut cu telefonul în mână, i-a tacat pe adolescenţi cu un spray lacrimogen, furându-le şi banii. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat. Unul dintre agresori, cel în vârstă de 17 ani, este elev la Colegiul Tehnic din Balş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările