Adjunctul şefului Poliţiei Locale Slatina, accident pe trecerea pentru pietoni, în centrul oraşului. A transportat victimele la spital

Adjunctul şefului Poliţiei Locale Slatina, accident pe trecerea pentru pietoni, în centrul oraşului. A transportat victimele la spital

Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni din faţa Bibliotecii Judeţene „Ion Minulescu“ FOTO: Eveniment de Olt

Ilie Scaete, adjunctul directorului Poliţiei Locale Slatina, a produs un accident rutier pe o trecere de pietoni din centrul municipiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Accidentul a avut loc luni, 15 iulie 2019, la prânz, pe trecerea de pietoni din faţa Bibliotecii Judeţene Slatina, şoferul, care este directorul adjunct al Poliţiei Locale Slatina, Ilie Scaete, fost poliţist, neacordând prioritate de trecere şi acroşând două persoane. 
 
„În ziua de 15.07.2019, ora 12.10, un barbat de 55 ani, din municipiul Slatina,  în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul. Slatina, în dreptul bibliotecii judetene nu ar fi acordat prioritate de trecere fata de doua persoane de 15 ani, din comuna Rusanesti, şi de 34 ani, din comuna Vadastra, acroşând cele doua persoane. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijirii medicale. Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. De art. 196, din Codul Penal“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, menţionând că victimele, un băiat şi un bărbat, au fost transportate la spital chiar de şoferul vinovat de producerea accidentului.
 
Bărbatul a rămas şi fără permis, scrie Eveniment de Olt, şoferul primind o dovadă de circulaţie din partea poliţiştilor de la Biroul Rutier.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: