Adjunctele de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt n-au trecut concursul. Şefa IŞJ: „N-are importanţă momentul în care s-au retras, le întrebaţi pe dânsele“

Adjunctele de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt n-au trecut concursul. Şefa IŞJ: „N-are importanţă momentul în care s-au retras, le întrebaţi pe dânsele“

Posturile de adjunct au fost scoase pentru a şasea oară la concurs

Concursul desfăşurat ieri la Ministerul Educaţiei pentru ocuparea posturilor vacante de inspector şcolar general-adjunct nu a fost promovat de niciun candidat din Olt. Adjunctele care ocupă postul cu detaşare s-au retras din concurs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florica Grecu şi Mariana Gheorghe, la acest moment adjunctele inspectorului şcolar general Felicia Man, s-au retras ieri, după proba scrisă, din concursul organizat la Ministerul Educaţiei pentru posturile pe care au fost detaşate. Contactată pentru mai multe informaţii, şef IŞJ Olt, care a particopat, conform metodologiei, la evaluarea candidaţilor, a declarat: „Nu are importanţă momentul în care s-au retras, pentru comentarii vă rog să le contactaţi pe dânsele. Cert este că nimeni nu a promovat ieri, şi au fost candidaţi din toată ţara. Nu e de glumă cu acest concurs“, a spus Man.

Mariana Gheorghe şi Florica Grecu au fost detaşate pe posturile de la IŞJ Olt după ce, amândouă, s-au înscris şi pentru posturi de director la concursul din toamna trecută. Gheorghe a ales în cele din urmă să nu se prezinte la concurs, în timp ce Grecu l-a picat.

Camelia Tiţa, consilier şcolar, care de asemenea s-a înscris la concursuş de ieri, deşi a întrunit punctajul, promovând proba scrisă, nu a trecut de interviu.

Posturile de adjunct al inspectorului şcolar general al IŞJ Olt au fost scoase pentru a şasea oară la concurs, din 2015 şi până în prezent, fără să fie încă „adjudecate“. Urmează o perioadă cu examene naţionale, ceea ce face ca probabilitatea organizării unui nou concurs în această perioadă să scadă, a mai spus prof. Man. Pe de altă parte, a mai precizat Man, o schimbare a metodologiei permite menţinerea celor două cadre didactice pe aceste funcţii, deşi nu este exclusă nici schimbarea lor. „Nu noi numim, nu noi facem propuneri“, a mai spus Man.

CITIŢI ŞI: Cuscra unui senator, numită inspector şcolar general-adjunct la IŞJ Olt, deşi a picat concursul de director. Mariana Gheorghe, celălalt adjunct

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările