Actorul Marius Bodochi, din nou pe scena Teatrului din Slatina

Actorul Marius
Bodochi, din nou pe scena Teatrului din Slatina

Marius Bodochi revine la Slatina

La o lună de la ultima reprezentanţie, cunoscutul actor Marius Bodochi revine pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Şi de data aceasta va fi vorba tot despre o piesă în premieră pe meleagurile autohtone – „Omul cu chitara”. Biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 17 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina şi Primăria municipiului oferă iubitorilor teatrului din localitate o nouă reîntâlnire cu actorul Marius Bodochi după ce, în urmă cu o lună – 22 noiembrie, acesta era din nou prezent pe aceeaşi scenă într-un spectacol de teatru, poezie şi muzică alături de Anca Sigartău.

De data aceasta este vorba despre premiera “Omul cu chitara”, în regia lui Mihai Mănuţiu. Marius Bodochi îi va avea ca parteneri pe Răzvan Corncei şi Flavia Giurgiu. Piesa va putea fi urmărită luni - 22 decembrie. Biletele se vor pune în vânzare începând de miercuri - 17 decembrie, ora 12.00 la casieria teatrului. Preţul unui bilet: 12 lei.
 

Mai puteţi citi:

Invitaţie la teatru, la Slatina

Duo-ul de actori Marius Bodochi şi Anca Sigartău, în spectacol la Slatina

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările