Accident pe trecerea de pietoni. Trei persoane, printre acestea şi un copil, au ajuns la spital

Accident pe trecerea de pietoni. Trei persoane, printre acestea şi un copil, au ajuns la spital

Autoturismul înmatriculat în Timiş a intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat în faţa sa FOTO: Alina Mitran,

Trei pietoni au fost accidentaţi pe trecerea de pietoni, sâmbătă-seara, un băiat de 8 ani şi două femei ajungând la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, sâmbătă, 23 septembrie 2017, la ora 19,45. Un şofer în vârstă de 37 ani, din judeţul Timiş, aflat la volanul maşinii sale, pe banda a doua de mers, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul aflat în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. Din impact cea de-a doua maşină a fost împinsă pe trecerea de pietoni, trei persoane care traversau regulamentar fiind acroşate. Victimele sunt un băiat de 8 ani şi două femei, de 28 şi 39 de ani, care au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Slatina, unitate aflată la câţiva zeci de metri de trecerea de pietoni.

Cei doi şoferi au fost testatţi cu aparatul alcooltest, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisar Iulian Nicolae, rezultatul fiind negativ. Amândoi şoferii au fost conduşi, de asemenea, la spital pentru recoltarea de probe biologice.

citeste totul despre: