Accident rutier grav în Olt, provocat de un şofer fără permis de conducere. Trei tineri au fost transportaţi la spital

Accident rutier grav în Olt, provocat de un şofer fără permis de conducere. Trei tineri au fost transportaţi la spital

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri,1 /2  noiembrie 2018, într-o localitate olteană, trei tineri ajungând pe patul de spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul a avut loc pe DN 54 A, în localitatea Ianca, judeţul Olt, la limita judeţelor Olt şi Dolj, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani fiind răniţi, unul dintre aceştia, şoferul, în vârstă de 18 ani, care nu poseda permis de conducere, rămânând încarcerat. Maşina condusă de tânăr a derapat din cauza vitezei şi s-a lovit de un copac. Tânărul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolului, a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Cristian  Grigorescu.

„În urma accidentului, şoferul autoturismului, în vârstă de 18 ani, din comuna Ianca, a rămas încarcerat.
Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, tânărul având membrele inferioare blocate sub bordul autovehiculului.

Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conştient, cu fracturi la membrele inferioare, dureri toracice şi lombare şi a fost transportat la Spitalul Corabia. Celelalte două persoane aflate în autoturism, un tânăr, în vârstă de 18 ani şi unul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ianca, au fost preluaţi, conştienţi, cu diverse traumatisme prin accident rutier, de echipajele SAJ Dolj şi transportaţi la Spitalul Dăbuleni“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

 

citeste totul despre: