UPDATE Accident de muncă  mortal la o societate din Slatina. Un angajat a căzut într-un canal adânc de 3 metri

UPDATE Accident de muncă  mortal la o societate din Slatina. Un angajat a căzut într-un canal adânc de 3 metri

Accidentul s-a produs în această dimineaţă în incinta societăţii Artrom

Un grav accident de muncă s-a produs în această dimineaţă în incinta unei societăţi din Slatina, judeţul Olt, un angajat pierzându-şi viaţa.

UPDATE: Lucrătorul firmei de construcţii care desfăşura lucrări în incinta societăţii TMK Artrom era un angajat cu experienţă, au constatat inspectorii de muncă, acesta fiind angajat al respectivei firme din 2005. Bărbatul de 52 ani era din Slatina. În momentul producerii accidentului purta echipament de protecţie, au mai stabilit inspectorii ITM, din primele cercetări efectuate.

UPDATE: Angajatul care şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în accidentul de muncă produs în incinta societăţii ARTROM din Slatina, lucra pentru o societate de construcţii care derula lucrări în cadrul firmei TMK Artrom. Conform purtătorului de cuvânt al ITM Olt, inspectorul Bogdan Ţucă, bărbatul monta un cuptor. Efectuând operaţiunea de tăiere a unui şurub de la reductor, s-a dezechilibrat şi a căzut în canalul fundaţiei cuptorului, la o adâncime de aproximativ 3 metri, pierzându-şi viaţa în urma impactului cu solul. La acest moment la faţa locului s-au deplasat atât inspectori ai ITM Olt, cât şi poliţişti şi procurori.

Ştirea iniţială

Apelul a fost primit la Ambulanţă în jurul orei 8,50, echipajul care s-a deplasat la faţa locului găsind victima într-un şanţ betonat din interiorul societăţii TMK Artrom, strivită de un utilaj. „Colegii au fost nevoiţi să intervină în acel şanţ. Nu ştim exact cum s-a produs accidentul, însă leziunile suferite de angajat, un bărbat de 52 ani, au fost incompatibile cu viaţa. Nu s-a mai putut face nimic“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună. Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: