Accident grav la ieşirea din municipiul Slatina. Un bărbat de 32 ani, care circula pe mijlocul drumului, a fost lovit mortal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a fost semnalat la 112 la miezul nopţii FOTO: martor
Accidentul a fost semnalat la 112 la miezul nopţii FOTO: martor

Un grav accident rutier s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24/25 iunie 2022, la ieşire din municipiul Slatina, spre localitatea Valea Mare. Un pieton a fost lovit mortal.

Accidentul a fost semnalat la 112 la miezul nopţii. Un bărbat care circula pe mijlocul drumului, pe direcţia Slatina - Valea Mare, a fost lovit mortal, la kilometrul 55 al drumului European 574, de un autovehicul condus de un bărbat de 37 ani. Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care bărbatul a ajuns pe mijlocul drumului. Din imaginile surprinse de şoferi şi postate pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina se vede că bărbatul era îmbrăcat potrivit pentru un eveniment festiv. 

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 00:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65 - European 574, în afara municipiului Slatina, judeţul Olt. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

accident mortal slatina

Bărbatul lovit de autoturism circula pe mijlocul drumului, spun martorii pe un grup de socializare FOTO: captura video Facebook/Info Trafic Slatina

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Argeş, şi un pieton, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei“, au transmis reprezentanţii IMP Olt.

Conducătorul autoutilitarei nu consumase băuturi alcoolice, au mai stabiilit poliţiştii în urma testării cu alcooltestul. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

O tânără de 21 ani a accidental mortal un biciclist de 15 ani, pe un drum din Olt

Şoferul care a fugit după ce a accidentat o minoră pe trecerea de pietoni a fost reţinut

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite