Accident în drum spre munte. O maşină în care se afla o familie s-a răsturnat pe un drum din Olt, trei victime ajungând la spital

Accident în drum spre munte. O maşină în care se afla o familie s-a răsturnat pe un drum din Olt, trei victime ajungând la spital

Maşina s-a răsturnat pe E 574, pe raza localităţii Găneasa FOTO: Facebook/Minel Ciocan

Un copil şi părinţii acestuia au ajuns, sâmbătă, 29 decembrie 2018, la spital în urma unui accident de maşină petrecut pe drumul european E 574, în judeţul Olt.

O familie din Craiova, un copil minor şi părinţii acestuia, care plecase spre destinaţia de vacanţă, o staţiune montană, a ajuns la spital după ce maşina s-a răsturnat pe E 574, pe raza localităţii Găneasa, din judeţul Olt.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt a declarat că echipajele SAJ sosite la faţa locului i-au mai găsit doar pe părinţi, copilul, de vârstă mică, fiind transportat imediat după producerea accidentului la spital, de prietenii cuplului. „Femeia era rănită la picior, posibil chiar o fractură, iar bărbatul acuza dureri toracice“, a spus medicul Marian Furtună, precizând că, din cele spuse de mamă, nici starea copilului nu ar fi fost gravă. „Mama a spus că-l ţinea în braţe şi că a fost, oarecum, protejat“, a mai spus medicul.
Toţi cei trei membri ai familiei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările