A murit primarul din Deveselu. După ce a aflat că suferă de COVID-19, Ion Aliman a descoperit că are şi hepatită

A murit primarul din Deveselu. După ce a aflat că suferă de COVID-19, Ion Aliman a descoperit că are şi hepatită

Ion Aliman a decedat joi, 17 septembrie, în jurul orei 5.30. Primarul din Deveselu a început să se simtă rău în urmă cu două săptămâni, dar a crezut că este vorba despre o „mică răceală”. Asta spunea în ultimul interviu acordat în exclusivitate pentru Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vestea a şocat întreaga comunitate din Deveselu.
 Ion Aliman a fost internat în 4 septembrie la spitalul din Caracal, unitate suport COVID-19, după ce a fost confirmată infecţia cu Sars Cov-2. La mijlocul săptămânii trecute a fost transferat, însăm la spitalul Colentina, din Capitală,întrucât starea sa se înrăutăţea. Până să i se facă toate analizele,  Ion Aliman ştia că are ca antecedente medicale doar un transplant renal şi diabet pe care-l  trata cu antidiabetice orale. Apropiaţii primarului spun că după ce i s-au făcut toate analizele, primarul din Deveselu a aflat că avea şi hepatită.
 
Imediat după ce a fost internat, Ion Aliman a povestit pentru Adevărul cum a descoperit că este infectat cu Covid 19.
 
"Sâmbătă, acum o săptămână, m-am simţit mai rău. Să zic aşa, o mică răceală, când „te prinde curentul“. Duminică, am fost mai rău, iar luni, când m-am trezit să plec la serviciu, mi-am dat seama că nu prea mai sunt în posibilitatea de a... Şi am hotărât să rămân acasă, să-mi iau concediu, toată săptămâna, până fac analize şi văd ce se-ntâmplă cu mine“, a declarat in ziua internării primarul Ion Aliman, pentru „Adevărul“.
 
Edilul spunea că nu s-a gândit niciun moment că ar putea fi COVID-19. „Nici pomeneală, dar l-am făcut (n.r. - testul) să-mi ies din păreri, cu toate că era din ce în ce mai rău, nu dormeam mai mult de 5 minute, mă trezeam, transpiram, am început să fac şi temperatură. Înainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2 . Am mers şi mi-am făcut testul miercuri, a ieşit rezultatul aseară şi uitaţi-mă la spital. Mă simt mai bine, să zic. Dar, ce am făcut, o zi de tratament...“, a mai spus, la acel moment, primarul Aliman.
Peste nici două săptămâni, Ion Aliman ar fi împlinit 57 de ani.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările