Un bărbat surprins pe stradă fără masca de protecţie a ajuns în arest

Un bărbat surprins pe stradă fără masca de protecţie a ajuns în arest

Poliţiştii desfăşoară constant acţiuni de verificare a respectării normelor legale FOTO: arhiva - IPJ Olt

Un bărbat din Slatina a ajuns în arest după o altercaţie cu doi poliţişti care l-au surprins că nu purta masca de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut în Slatina, în cursul săptămânii trecute. Un bărbat în vârstă de 48 ani a fost oprit de un echipaj de poliţie şi întrebat de ce nu poartă masca de protecţie, devenită obligatorie în municipiul care are o rată de infectare de aproape 5 cazuri la mia de locuitori. Discuţia a degenerat, bărbatul devenind violent. Poliţiştii au încercat să-l încătuşeze, bărbatul a ripostat, iar cei trei s-au rostogolit peste un gărduleţ care delimitează spaţiul verde, unul dintre poliţişti suferind răni serioase la o mână. Bărbatul a fost reţinut în urma evenimentului, iar o zi mai târziu a fost şi arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj.
 
„La data de 28 noiembrie a.c., orele 19,50, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul, pe strada Libertăţii, din localitate, un bărbat nu poartă mască de protecţie.
 
La solicitarea poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât şi fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea acestuia.
 
În timpul procedurii de încătuşare, bărbatul a opus rezistenţă, a încercat să lovescă poliţiştii cu capul în faţă şi s-a împins peste un poliţist, căzând peste un gard metalic, poliţistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi şi a feţei.
 
La data de 29 noiembrie a.c., bărbatul de 48 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile“, a transmis IPJ Olt.
 
Bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările