Bărbat de 37 ani, bătut şi sechestrat în subsolul unui bloc. „Priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare“VIDEO

Bărbat de 37 ani, bătut şi sechestrat în subsolul unui bloc. „Priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare“VIDEO

Bărbatul a fost descoperit în subsolul blocului

O femeie i-a alertat pe poliţiştii din Olt duminică-dimineaţă, 26 iulie 2020, spunându-le că fiul său ar fi fost agresat cu o seară înainte şi s-ar afla sechestrat într-un subsol, fără să ştie unde exact.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Atât victima, cât şi presupusul agresor, se află împreună la poliţie, bărbatul agresat urmând să fie evaluat medical. Bărbatul de 37 ani a fost descoperit în subsolul unui bloc ANL aflat în construcţie. Este încă în stare de ebrietate şi nu le-a putut explica foarte bine ce i s-a întâmplat, însă l-a indicat pe un amic de pahar ca fiind agresorul. Ar fi avut cu acesta un conflict sâmbătă-seara, în urma căruia amicul l-ar fi bătut şi l-ar fi azvârlit în subsolul respectiv. Când victima şi-a revenit, şi-a sunat mama, aceasta fiind cea care a anunţat autorităţile. Poliţiştii fac cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, deocamdată nefiind clar cum s-au petrecut lucrurile. 

Ştirea iniţială

Femeia a sunat duminică, în jurul orei 930, la 112, spunându-le poliţiştilor că fiul să, în vârstă de 37 ani,  se află sechestrat într-un subsol, în localitatea Corabia din judeţul Olt. Nu poate da alte detalii, doar că vede pe o mică ferestruică o parcare. Cer este că tânărul a putut fi contactat de către poliţiştii care au plecat în căutarea sa.

„În dimineata zilei de 26.07.2020, la ora 09.36, politistii din cadrul  IPJ Olt au fost sesizati telefonic prin apel de urgenţă SNUAU 112, de către o femeie, din oraşul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ şi se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieşi.

Bărbatul a fost aruncat în subsolul blocului FOTO: IPJ Olt

Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc şi că priveşte pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.

În urma investigaţiilor efectuate, in jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliţiei in vederea audierii, unde refuză să coopereze cu politistii“, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii au ţinut legătura telefonic cu victima şi astfel, într-o oră, au reuşit să ajungă în zona în care bărbatul era sechestrat.

„Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ţinându-se legătura şi cu partea vătămată, aceasta fiind identificata in jurul orei 11.

Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital penteu acordarea de îngrijiri medicale.

La faţa locului, activitatile sunt in desfasurare pentru clarificarea tuturor aspectelor si luarea masurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Corabia“, au mai precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările