Şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a predat comanda unităţii, trecând în rezervă

Şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a predat comanda unităţii, trecând în rezervă

Col. Tudor-Dorel Drejoi a asigurat comanda IJJ Olt timp de 10 ani FOTO: IJJ Olt

Inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, colonelul Tudor-Dorel Drejoi, a predat comanda unităţii, trecând în rezervă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Predarea-primirea comenzii a avut loc în mod oficial vineri, 23 aprilie 2021, col. Dorel Drejoi trecând în rezervă la termen, cu drept de pensie, după o carieră militară de 32 ani, dintre care ultimii 10 s-a aflat la comanda IJJ Olt.

„Şi-a început cariera militară într-un mediu al disciplinei, al valorilor şi normelor militare, când a ales să urmeze Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti. A parcurs succesiv toate treptele ierarhiei militare, conferind atingerea celei mai înalte la nivel de inspectorat judeţean – cea de inspector şef.

După o carieră de 32 de ani în serviciul semenilor şi ultimii 10 ani de conducere la un inspectorat, cu o responsabilitate majoră, asumată şi dusă până la capăt cu devotament, curaj şi credinţă, purtând cu mândrie, zi de zi, haina militară, astăzi, inspectorul şef al Jandarmeriei Olt, trece în rezervă, cu drept la pensie. (...) Atribuţiile funcţionale de inspector şef vor fi exercitate de către colonel Marin BOATĂ, prim-adjunct al inspectorului şef, ofiţer cu experienţă de peste 30 de ani în structurile Jandarmeriei Române, au comunicat reprezentanţii IJJ Olt.

 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările