În ce condiţii se reia activitatea în  cabinetele Ambulatoriului de Specialitate al SJU Slatina. Programări doar telefonic

În ce condiţii se reia activitatea în  cabinetele Ambulatoriului de Specialitate al SJU Slatina. Programări doar telefonic

Pacienţii sunt rugaţi să se programeze telefonic, pentru a evita aglomerarea spaţiilor de aşteptareFOTO: Adevărul

Pacienţii care vor să ajungă în faţa unui medic din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina se pot programa telefonic, Activitatea în noile condiţii se reia începând de luni, 18 mai 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

După săptămânile în care pacienţii au beneficiat preponderent de teleconsultaţii, odată cu ridicarea stării de urgenţă vor fi reluate şi consultaţiile în sistemul clasic. Se uimpun, însă, condiţii suplimentare de siguranţă, acestea fiind făcute publice astăzi de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Astfel, este clar că nici în policlinica spitalului nu se poate intra fără mască, dar şi că nu se mai poate staţiona în faţa cabinetului. Programările vor fi făcute telefonic, pacienţii fiind rugaţi să respecte programarea astfel încât să nu se ajungă al aglomeraţie. Iată precizările conducerii SJU Slatina:

„Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina îşi reia activitatea, cu modificări de organizare, în conformitate cu comunicatul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din 14.05.2020 şi Legea privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
          Modificările din cadrul Ambulatorului SJU Slatina, referitoare la reluarea activităţii, începând cu data de 18.05.2020, vor viza următoarele măsuri ce au rolul de a preveni şi limita efectele pandemiei COVID – 19:
 Obligativitatea de a deţine şi a utiliza masca de protecţie de către pacienţi;
 Realizarea triajului epidemiologic, în momentul prezentării pacienţilor şi monitorizarea temperaturii de către personalul medical;
 Programările se vor face exclusiv telefonic, apelând numărul de telefon al pacientului: 0349.911, disponibil de luni până vineri, cu un număr de şase pacienţi per cabinet, pentru a putea realiza dezinfecţie între consultaţii;
 Programul de lucru în această perioadă va fi cuprins în intervalul orar:  07:00 - 15:00, de luni până vineri;
 Cabinetul Oncologie Medicală,  pentru tratament antialgic şi chimioterapic specific, va avea următorul program:
• De Luni până Vineri, în intervalul orar:  8:00 – 14:00 şi 14:00 – 16:00;
 Cabinetul Diabet,  pentru insulinoterapie de substituţie, Rp, SM, va avea următorul program:
• De Luni până Vineri, în intervalul orar:  8:00 – 14:00 şi 14:00 – 19:00;
 Personalul medical va fi echipat conform normelor în vigoare pentru protejarea personală şi a pacienţilor.
 Rugăm pacienţii care se adresează SJU Slatina să respecte regulile, să respecte orele programării întocmai, să păstreze distanţa socială şi să nu aglomereze spaţiul comun“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările