13 noi cazuri de coronavirus: poliţişti, asistenţi, angajaţi la bancă. 66 pacienţi au refuzat internarea

13 noi cazuri de coronavirus: poliţişti, asistenţi, angajaţi la bancă. 66 pacienţi au refuzat internarea

Trei angajaţi din cadrul UPU Slatina au fost depistaţi pozitiv FOTO: Alina Mitran

Continuă să crească numărul celor depistaţi pozitiv, totalul de la debutul pandemiei depăşind 400 persoane în Olt. Ultimele cazuri au apărut, toate, în Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru poliţişti au fost testaţi pozitiv în ultimele 24 ore. Este vorba de doi poliţişti de proximitate, de un poliţist de la Poliţia Economică şi de un altul de la Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt. Acolo evoluează un focar, anterior fiind depistaţi pozitiv alţi şapte poliţişti, printre aceştia chiar inspectorul şef şi unul dintre adjuncţi.

Noi cazuri au apărut şi în spitalul din Slatina, la Unitatea de Primiri Urgenţe fiind testaţi pozitiv trei angajaţi (un asistent şi doi brancardieri), alte trei asistente cu rezultat pozitiv, din acelaşi spital, fiind depistate în urma testării la revenirea din concediu.

Un alt caz, necuprins, cel mai probabil, în statistica de astăzi, a apărut la Nefrologie, tot la SJU Slatina,  fiind vorba de o infirmieră care s-a prezentat în Urgenţe cu simptome.

Alte trei persoane depistate pozitiv lucrează într-o agenţie a CEC Bank din Slatina.

Numărul celor care au cerut externarea înainte de vindecare şi al celor care au refuzat internarea a depăşit, pe de altă parte, numărul pacienţilor internaţi (care este de aproximativ 100). S-au adunat 66 persoane testate pozitiv care au anunţat că se izolează la domiciliu, alte 57 părăsind spitalul la cerere, înainte de a obţine testele negative.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: