VIDEO Tânără snopită în bătaie, în plină stradă, fără ca cineva să o poată scoate din mâinile agresorului

VIDEO Tânără snopită în bătaie, în plină stradă, fără ca cineva să o poată scoate din mâinile agresorului

FOTO: Captură Video

Scene de o duritate extremă au fost surprinse în faţa unei săli de sport din Sibiu. Un bărbat a fost filmat în timp ce lovea o femeie şi o trăgea de păr.

Potrivit publicaţiei Turnul Sfatului, imaginile au fost trimise pe adresa redacţiei de către un martor al altercaţiei, care a filmat incidentul şi despre care spune că a avut loc în faţa sălii Star Sport. În imagini se vede cum un bărbat snopeşte în bătaie o femeie, iar cu cealaltă mână ţine un alt tânăr, fără însă a-l lovi. Deocamdată, nu se cunosc motivele acestei agresiuni, iar reprezentanţii Poliţiei Sibiu susţin că nu a fost depusă nicio plângere din partea femeii agresate.

„În cursul acestei zile, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu şi al Centrului Operaţional din cadrul IPJ Sibiu nu a fost sesizat acest eveniment. Le recomandăm persoanelor agresate să depună reclamaţie”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: