VIDEO Sibienii cer demisia Vioricăi Dăncilă: „Ne dorim la conducere oameni competenţi, interesaţi de binele ţării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatari la Sibiu FOTO Facebook/ Vă vedem din Sibiu
Protestatari la Sibiu FOTO Facebook/ Vă vedem din Sibiu

Câteva zeci de persoane au participat sâmbătă, pentru a 124-a zi consecutiv, la un protest mut în faţa sediului PSD din Sibiu, cerând demisia din funcţie a premierului Viorica Dăncilă.

Membrii asociaţiei "Vă vedem din Sibiu” spun că vor fi solidari cu preşedintele Klaus Iohannis şi se vor asigura, împreună, că România va rămâne o ţară europeană.

"Ne dorim la conducere oameni competenţi, interesaţi de binele şi progresul ţării, nu de cele ale infractorilor din partidele proprii. România trebuie să rămână în Europa, destinul ei european nu e negociabil. Nu vom permite coaliţiei PSD-ALDE să ne decupleze de la valorile statului de drept european. Pancartele şi mesajele noastre vor arăta limpede acest lucru. România e o ţară europeană. Şi ne vom asigura, împreună cu Preşedintele Iohannis şi cu partidele responsabile din opoziţie, că aşa va rămâne”, spun organizatorii flashmob-ului.

La flashmob au participat câteva zeci de persoane, printre care şi mai mulţi copii, care au stat timp de 15 minute în faţa sediului PSD, în tăcere.

Protestatarii au avut litere mari, albe, din care au format cuvântul "Demisia”, dar şi pancarte cu mesaje precum "Demisia, Dăncilă!”, "Fără penali în funcţii publice”, "Vă vedem şi nu vă văd bine”, tricouri cu "PSD ciuma roşie” şi mâini galbene cu "Toţi pentru justiţie”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea. Şeful statului a invocat disputa Guvern - BNR şi memorandumul privind mutarea ambasadei României la Ierusalim.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite