VIDEO Primele imagini ale ciocnirii dintre maşina unui parlamentar PSD şi protestatarii de la Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce procurorii au anunţat că au deschis dosar de urmărire penală din culpă pe numele deputatului PSD de Sibiu, Ioan Terea, reprezentanţii USR au făcut publică o filmare a momentului în care parlamentarul este oprit în faţa trecerii de pietoni de către protestatari.

Reprezentanţii USR Sibiu au publicat pe pagina lor de Facebook un film cu o durată mai mică de un minut, în care sunt surprinse imagini de la ieşirea maşinii deputatului Ioan Terea din curtea Parlamentului. „Parlamentar PSD de Sibiu loveşte cu maşina trei protestatari, unul e luat pe capotă şi aruncat. Aceştia sunt oamenii care ne conduc, au majoritate şi au ajuns sa facă legi pentru noi. Nu vor să accepte că ţara vrea altceva decât dictează directivele de partid“, este comentariul celor de la USR, publicat alături de imaginile video.

image

În film se vede cum, la ieşirea maşinii din curtea Parlamentului, câţiva dintre protestatarii care contestau modificările aduse legilor Justiţiei încep să huiduie. Doi dintre aceştia se angajează în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, după care se opresc şi fac semn maşinii condusă de Ioan Terea să oprească. Următoarele imagini nu sunt clare, deoarece cel care filmează începe să alerge către maşina oprită, înjurând, iar când ajunge în faţa autovehiculului situaţia degenerează. 

După ce persoana care filmează cade la pământ, în imagini se mai poate vedea maşina parlamentarului în timp ce se depărtează câţiva metri de trecerea de pietoni, opreşte pe prima bandă şi execută manevra de mers cu spatele câţiva metri.

Deputatul Ioan Terea nu a putut fi contactat, telefonic. El a susţinut, după incident, că, de fapt, protestatarii au fost cei care au sărut pe maşina lui. ”În momentul când am vrut să plec din Palatul Parlamentului, SPP-istul mi-a spus să ies în partea stângă pentru că în partea dreaptă ieşirea este blocată de manifestanţi. Când manifestanţii mi-au văzut maşina şi în parbriz era lipit permisul de parcare şi acces în Palatul Parlamentului au sărit pe maşină şi au început să dea cu picioarele în ea. Eu am plecat circa 5-10 metri. Unul dintre ei a sărit pe maşină şi s-a agăţat de oglinda maşinii. Au început să dea cu pumnii şi cu picioarele în maşină, am oprit pe dreapta, a venit poliţia. Eu nu am coborât din maşină, bine am făcut, că sigur mă provocau. Vă daţi seama ce senzaţie am avut, stând în maşină”, a declarat Ioan Terea la „Sinteza Zilei“.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite