VIDEO Mii de sibieni au trecut împreună în 2013, în Piaţa Mare

VIDEO Mii de sibieni au trecut împreună în 2013, în Piaţa Mare

Mii de sibieni s-au strans in Piata Mare a orasului - Foto Ramona Găină

Mii de sibieni au ignorat gerul de afară şi s-au strâns în Piaţa Mare a oraşului, pentru a sărbători împreună trecerea în 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Pe scena din Piaţa Mare au urcat pe rând Riff, Ricky şi Elvin Dandel iar imediat după miezul nopţii Paula Seling şi Ovi le-au cântat sibienilor Happy New Year. 

La miezul nopţii, primarul Klaus Iohannis a numărat împreună cu sibienii ultimele secunde din 2012, discursul său fiind urmat de un splendid foc de artificii. 
 
Seara s-a încheiat cu un recital de muzică populară iar miile de sibieni şi turişti prezenţi în piaţă spun că a fost o petrecere pe cinste. 
 
”E superb, Sibiul e superb, a fost întotdeauna superb şi va rămâne. E prima oară când îmi petrec Revelionul la Sibiu şi o să rămân până la sfârşitul petrecerii. Pentru 2013 îmi doresc sănătate, că dacă este sănătate le rezolvăm pe toate”, a spus Sabrina Anca, o tânără venită tocmai din Bucureşti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: