VIDEO Iohannis, la slujba de Paşti, alături de soţia sa. Mesajul transmis în română, germană şi maghiară

VIDEO Iohannis, la slujba de Paşti, alături de soţia sa. Mesajul transmis în română, germană şi maghiară

Preşedintele Kaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, participă, duminică, la slujba de Paşte de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. La intrarea în lăcaşul de cult, Iohannis a transmis un mesaj, în română, germană şi maghiară, pentru cei care sărbătoresc Paştele, dar şi urări de Florii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică dimineaţă, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, în care a vorbit despre ”pace, speranţă şi armonie”.
 
Şeful statului a ajuns la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu în jurul orei 10.00, împreună cu soţia sa, Carmen.
 
Cei doi au coborât din maşină în Piaţa Mică, în spatele lăcaşului de cult aflat în centrul municipiului Sibiu şi care are intrarea principală în Piaţa Mare. Soţi Iohannis au făcut câţiva şi, înainte de intrarea în biserică, Klaus Iohannis a transmis ”Cristos a Înviat” în limbile română, germană şi maghiară.
 
De asemenea, şeful statului a transmis un mesaj de Florii şi ”La mulţi ani” pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica.
 
”Creştinilor care astăzi sărbătoresc Floriile, le spun «Sărbători fericite», «Florii frumoase» şi celor care au ziua onomastică «La mulţi ani»”, a spus şeful statului.
 
Anterior, acesta a postat un mesaj pe Facebook, în care a vorbit despre ”pace, speranţă şi armonie”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: