VIDEO-FOTO Un medieșean a rămas cu mașina suspendată într-o groapă

VIDEO-FOTO Un medieșean a rămas cu mașina suspendată într-o groapă

Masina in groapa la Medias

Ghinion teribil pentru un șofer din municipiul Mediaș. Acesta a intrat în plin cu mașina într-o groapă de pe strada Calafat, zonă în care se fac lucrări la rețeaua de apă, iar mașina a rămas suspendată. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc miercuri în municipiul Mediaș, pe strada Calafat din cartierul Vitrometan, acolo unde se fac lucrări în cadrul proiectului de introducere a sistemului de alimentare cu apă și apă uzată, potrivit NOVA TV Mediaș.

Mașina a luat în plin o groapă din carosabil, și a rămas suspendată, iar trecătorii spun că groapa nu era semnalizată corespunzător.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

”A venit omul de pe Sebeșului, a dat prioritate la unul care venea de aici de sus de pe Blajului, baliza era căzută în groapă, omul nu a mai văzut și s-a dus direct acolo în groapă. Nu era semnalizat corespunzător”, a povestit un trecător.   

Anul trecut, tot în municipiul Mediaș, un alt șofer a căzut cu mașina într-o groapă adâncă de 4 metri, nesemnalizată corespunzător. CITIȚI MAI MULTE AICI

SURSA VIDEO: NOVA TV MEDIAȘ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările