VIDEO FOTO Marş de susţinere pentru Antena 3, la Sibiu. Aproximativ 100 de persoane, printre care şi liderul PC Sibiu, au ieşit în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 100 de persoane au iesit in centrul Sibiului - Fotografii Ramona Găină
Aproximativ 100 de persoane au iesit in centrul Sibiului - Fotografii Ramona Găină

Aproximativ 100 de persoane s-au strâns duminică în Piaţa Mare a Sibiului şi au mărşăluit apoi prin centrul oraşului, în semn de solidaritate cu jurnaliştii Antenei 3. Printre participanţi au fost foarte mulţi pensionari, membri de partid, dar şi liderul PC Sibiu, Constantin Sofrone.

O parte din cei prezenţi duminică în centrul oraşului sunt obişnuiţi ai acţiunilor de protest de la Sibiu. Alţii nu prea ştiau însă de ce au ieşit în stradă. "Am venit să vedem lumea în stradă, să vedem de ce au ieşit. Au venit să susţină Antena 3, şi noi suntem alături de oamenii din stradă. Zice că descoperă adevărurile lor şi ce au făcut şi cum ne înşeală. Spun ei ceva adevăruri dar noi fiind mici nu prea le ştim toate. Soţul e cu Antena 3, şi eu mă uit dar soţul mai mult", a spus Maria Barbu, o pensionară participantă la protest. 

Alţii însă ştiau cu exactitate de ce au venit în centrul Sibiului. "Am ieşit pentru libertatea presei şi pentru libertatea noastră, a tuturor. Sunt un telespectator fidel al Antenei 1, Antenei 3, toate Antenele, mi se pare că este corect ceea ce ne prezintă şi totodată au curaj foarte mare în a spune adevărul pe care alte televiziuni îl ascund", a spus Daniela Tin, o altă pensionară. 

Participanţii s-au strâns în faţa sediului Primăriei, au mărşăluit până în capătul străzii Nicolae Bălcescu şi înapoi prin Piaţa Mare, după care au plecat.

Vă mai recomandăm: 

FOTO VIDEO Peste 2.000 de persoane au ieşit la „plimbare” la Cotroceni. Participanţii au scandat împotriva lui Băsescu

Circa 2.000 de persoane, majoritatea pensionari, au participat duminică la o „plimbare” în jurul Palatului Cotroceni. Concret aceasta a fost o manifestaţie pro-Antena 3 după ce jurnaliştii postului de televiziune au anunţat public că „ies la plimbare” în acea zonă şi oricine este bine venit. Printre participanţi s-au numărat Mircea Badea, Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Dana Grecu.

„Plimbarea“ la Palatul Cotroceni a celor de la Antena 3 este, de fapt, un protest organizat. Radu Tudor dă de gol planul

Mircea Badea, Mihai Gâdea şi alţi angajaţi şi susţinători ai lui Dan Voiculescu au anunţat un protest mascat în faţa Palatului Cotroceni după condamnarea şefului lor. Dacă vedetele Antena 3 au făcut tot posibilul să sugereze o banală plimbare, la care au invitat şi telespectatorii, colegul lor Radu Tudor i-a dat de gol. „Antena 3 organizează un protest la Palatul Cotroceni“.

Cum s-a calculat prejudiciul de 60 de milioane de euro şi cum intră în proprietatea statului bunurile lui Dan Voiculescu şi ale familiei sale

Terenuri şi clădiri de aproape 7,9 milioane de euro cumpărate cu 100.000 de dolari. Prejudiciul rezultat este de aproximativ 7,8 milioane de euro. Cum s-a ajuns, însă, la un prejudiciu de 60 de milioane de euro? Cine va pune în aplicare confiscările terenurilor, ale clădirilor şi ale conturilor în urma deciziei instanţei?

Dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Sediile Antena 3 şi Grivco, confiscate

Dan Voiculescu (67 de ani) a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. De asemenea, şi ceilalţi condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „ICA” au fost duşi în arest. Curtea de Apel Bucureşti a dat, vineri, sentinţa definitivă în acest caz. Cu această ocazie, judecătorii au decis să-i confişte lui Dan Voiculescu mai multe terenuri, dar şi imobilul în care se află postul Antena 3.

Sentinţă definitivă în dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul „ICA” în care era acuzat de spălare de bani. Magistraţii au decis respingerea cererii de schimbare a încadrării juridice în cazul omului de afaceri.

Cine este Dan Voiculescu. Cum s-a împărţit între politică şi afaceri unul dintre cei mai bogaţi români

Dan Voiculescu, fondatorul Partidul Conservator (Partidul Umanist Român în 1992), este un personaj controversat, care şi-a împărţit activitatea între afaceri şi lumea politică. A fost ales senator în trei legislaturi, iar în 2013 a renunţat la viaţa politică dându-şi demisia din Parlament.

Averea familiei Voiculescu este de 120 de milioane de euro. Din declaraţia de avere: Dan Voiculescu, un pensionar cu un apartament, dar cu conturi grase

Averea familiei lui Dan Voiculescu, care a primit astăzi sentinţa în dosarul ICA, este estimată la 120 de milioane de euro şi ocupă locul 24 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“, publicat în toamna anului trecut. Potrivit declaraţiei de avere însă, Voiculescu este un fost senator, cu o pensie lunară de 2.700 de lei, dar cu sume importante în conturi.

Ce rămâne în urma lui Dan Voiculescu: trei secvenţe de la arestarea unui mogul media

Printre jurnaliştii prezenţi la intrarea în clădirea unde se predase Dan Voiculescu, au fost şi câţiva dintre angajaţii săi. Pentru aceştia, 8 august 2014 va rămâne în istoriile personale ca o zi extrem de confuză.

Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afară din DNA, se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu

Un fost expert al DNA, dat afară pentru grave abateri disciplinare a sărit în apărarea lui Dan Voiculescu în studiourile Antena 3. Dumitru Gheorgiu a fost demis din Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că divulga date secrete din dosare mediului politic, îşi urmărea colegii şi îi înregistra pe ascuns.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite