VIDEO FOTO Directoarea unei şcoli din judeţul Sibiu a lovit cu maşina un copil de 5 ani

VIDEO FOTO Directoarea unei şcoli din judeţul Sibiu a lovit cu maşina un copil de 5 ani

Micutul de doar 5 ani a fost lovit de masina condusa de directoarea scolii - Fotografii Ramona Găină

Directoarea şcolii generale din satul Alămor, judeţul Sibiu, a accidentat cu maşina un copil de 5 ani, acesta fiind dus de urgenţă la spital.

 

Tatăl copilului povesteşte îngrozit cum şi-a văzut micuţul sub roata din spate a maşinii. „Eram la o maşină aici, că a venit mama şi povesteam cu şoferul, copilul era pe partea cealaltă, povestea cu mama, şi cred că a vrut copilul să vină încoace la noi, să vorbească cu şoferul. Şi între timp doamna a venit, dar nu a avut viteză, a claxonat, că a văzut lume multă în jurul la maşină, şi eu am tras portiera la maşină ca să poată să treacă doamna şi copilul cred că exact atunci a ieşit prin faţă, maşina era mai înaltă, de nu s-a văzut, şi atâta l-am văzut copilul sub roata din spate, cum a trecut roata din spate”, a povestit Zaharia Solomon, tatăl copilului accidentat.

Şi Angela Solomon, o localnică din Alămor, era aproape de locul unde s-a petrecut accidentul. „Mătuşa la copil l-a văzut când l-a lovit, a zbierat „Copilul meu, copilul meu”, noi atunci am întors faţa către maşină şi cu ultima roată din spate a trecut peste copil. Mama lui a trecut pe lângă noi şi l-a luat în braţe, dar de câteva ori copilul s-a rostogolit între roţile de la maşină”, a povestit Angela Solomon.

Poliţiştii spun că evenimentul rutier a avut loc pe fondul nesupravegherii micuţului de către părinţi. „Minorul a ţâşnit din curte, pe lângă părinţi, şi a apărut pe carosabil chiar pe sensul de mers al conducătorului auto”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Copilul a fost preluat de urgenţă de un echipaj medical şi dus la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, unde a fost internat în secţia de Chirurgie. „Copilul este interhnat la secţia de Chirurgie şi va fi supus mai multor investigaţii”, spune Alina Cozac, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie.

Vă mai recomandăm: 
 
 
Un taximetrist şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut marţi seara pe drumul ce leagă municipiul Sibiu de oraşul Cisnădie.
 
 
Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, comisar şef Alin Pahonţu, a fost implicat într-un accident rutier petrecut în comuna argeşeană Lereşti.
 
 
Un bărbat de 49 de ani şi-a pierdut viaţa astăzi după ce peste el s-a prăbuşit un mal de pământ, pe strada Săcel din Sibiu.

 
 

Imagini din aceeasi galerie
  • Copilul a fost lovit cu masina de directoarea scolii din Alamor - Fotografii Ramona Găină
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările