VIDEO Alegeri parlamentare 2012 Klaus Iohannis „Am votat cu gândul al un parlament un pic mai puternic şi un pic mai curat”

VIDEO Alegeri parlamentare 2012 Klaus Iohannis „Am votat cu gândul al un parlament un pic mai puternic şi un pic mai curat”

Klaus Iohannis la venit la vot împreună cu soţia sa, Carmen

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a votat la orele prânzului la secţia de votare din incinta şcolii generale nr. 4, de pe strada Spartacus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Iohannis a venit la vot împreună cu soţia sa Carmen, şi spune că îşi doreşte, după alegeri, un parlament puternic, cu oameni curaţi.  

„Am votat cu gândul la un parlament un pic mai puternic şi un pic mai curat decât cel care a fost până acum. Mi-a părut foarte rău că Parlamentul în ultimii ani a fost în diferite faze neglijat de celelalte puteri ale staului, respectiv a devenit aproape o anexă a altora, este altfel decât ne imaginăm şi este altfel decât prevede Constituţia. Eu personal şi Forumul German ne dorim un parlament puternic, pentru asta este nevoie de oameni curaţi şi dedicaţi în sensul cel mai bun, eu am ales astfel de oameni, sper că şi alţii fac la fel”, a declarat Iohannis, care rămâne la părerea că participarea la vot în judeţul Sibiu nu va fi foarte mare. 
 
„Faptul că ninge e frumos în esenţă, dar dovedeşte încă o dată în plus de ce este nevoie de alegeri într-un anotimp moderat şi nu în miez de iarnă”, a adăugat primarul Sibiului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: