Victor Ponta, în vizită la Ghiţă Ciobanul. Ghiţă: „Nu a fost vizită oficială, a fost în trecere, în vacanţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai cunoscut baci din România a avut duminică oaspeţi de seamă. La Jina au ajuns premierul Victor Ponta împreună cu soţia sa, Daciana Sârbu, cei doi copii ai lor, dar şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Primarul comunei Jina, Iancu Beschiu, a declarat pentru Adevărul că premierul a venit al Jina dornic să-l cunoască pe Ghiţă, vestitul baci din reclama de la compania de telefonie mobilă Vodafone. 

”A fost pe la noi, a fost o vizită privată, e în concediu, a fost în trecere, a vrut să vadă peisajul comunei Jina şi să-l vadă pe Ghiţă”, a spus primarul comunei Jina. 

La rândul său, Ghiţă Ciobanul a spune că vizita a fost una relaxată, şi că a povestit cu Victor Ponta despre comuna cu cei mai vestiţi oieri din România. ”A venit mai multă lume, a fost şi ministrul agriculturii. Am discutat cu primul ministru despre Jina, nu a fost o vizită oficială, a fost în trecere, în vacanţă”, a declarat Ghiţă Ciobanul, pentru Adevărul. 

Premierul a postat câteva fotografii de la vizita de la Jina pe pagina sa oficială de facebook, însoţite de următoarea explicaţie: ”Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pentru ospitalitate! P.S. Chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeală a Echipei mele! Şi dacă iau masa cu "acest " Ghiţă sigur nu se supără Crin!”. 

Vă mai recomandăm: 

VIDEO Ghiţă Ciobanul a petrecut româneşte de Ziua Naţională

VIDEO Ghiţă Ciobanul, cel mai cunoscut baci din România, are un cântec dedicat: „Ghiţă, eşti cioban cu mare fiţă/ Stâna ta acum o ştie/ O întreagă Românie”

Ghiţă Ciobanul, cel mai cunoscut baci din România, pleacă în transhumanţă. Amintiri despre tradiţia oierilor, veche de sute de ani

FOTO VIDEO Ghiţă, ciobanul cu acoperire naţională

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite