Val de agresiuni în week-end, la Urgenţă

Val de agresiuni în week-end, la Urgenţă

Doi barbati au rămas internati. Foto: Arhivă

22 de persoane au ajuns în week-end-ul care a trecut la Urgenţă, după ce au fost agresate. Majoritatea au avut leziuni minore, şi doar în cazul a doi bărbaţi, unul din Sibiu şi celălalt din Poplaca, medicii au considerat că este nevoie de internare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citiţi şi:

Accident de muncă la Tălmaciu

Tânăr bătut pe stradă

Persoanele agresare, 17 bărbaţi şi 5 femei, au vârste cuprinse între 17 şi 78 de ani.

„Majoritatea pacienţilor au suferit leziuni minore la nivelul capului, feţei şi membrelor. Aceştia au primit îngrijiri medicale şi doar doi pacienţi au avut nevoie de internare”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Unul dintre ei este din Sibiu, are 22 de ani şi le-a povestit medicilor că ar fi fost bătut de un grup de tineri cu care a avut un conflict mai vechi. El are un traumatism la nivelul coloanei, şi a rămas internat la Ortopedie.

Cel de-al doilea bărbat care a rămas internat are 31 de ani şi este din Poplaca. El le-a povestit medicilor că a fost lovit într-un bar, unde s-a dus să bea o bere cu un prieten. În urma altercaţiei s-a ales cu o fractură de mandibulă, şi a rămas internat în cadrul Compartimentului Buco-Maxilo-Facial.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările