Urmărire ca-n filme, pe străzile din Sibiu: un tânăr şi-a abandonat maşina într-un stâlp. De ce se temea şoferul VIDEO

Urmărire ca-n filme, pe străzile din Sibiu: un tânăr şi-a abandonat maşina într-un stâlp. De ce se temea şoferul VIDEO

Urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu - şoferul fără permis a abandonat maşina după ce a lovit un stâlp Foto captură video

Un tânăr din Sibiu a refuzat să oprească la semnalele luminoase şi sonore ale unui echipaj de Poliţie Rutieră, iar apoi a fugit cu maşina pe străduţele oraşului carantinat, abandonând-o ulterior.

Întâmplarea s-a petrecut miercuri seara, 2 decembrie, în jurul orei 23:40, în municipiul Sibiu. 
 
Dată fiind ora, o patrulă de Poliţie Rutieră, din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu, a încercat să oprească pentru verificare o maşină pe Bulevardul Mihai Viteazu, pentru a afla dacă şoferul are un motiv plauzibil de a se plimba pe străzi, mai ales că oraşul se află în continuare în carantină, din cauza numărului mare de infectări cu SARS - CoV-2 înregistrat aici. 
 
Numai că şoferul a ignorat semnalele acustice şi luminoase ale poliţiştilor şi nu a oprit. Astfel, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii în cauză. La un moment dat, chiar a depăşit-o, pentru că nu avea viteză şi a încercat să -i bareze drumul. Abia atunci şoferul urmărit a accelerat şi a trecut razant pe lângă echipajul de poliţie. A ieşit de pe bulevard şi a încercat să-şi piardă urma printre străduţele dintre blocuri. La un moment dat, a lovit cu maşina un stâlp. Şoferul a coborât din maşină şi a luat-o la fugă pe jos. A fost prins la puţin timp de către agenţii de poliţie.
 
Urmărire ca-n filme noaptea, pe străzile din Sibiu: un şofer fără permis a încercat să fugă, dar s-a oprit într-un stâlp:  
 
„După câteva sute de metri, într-o parcare din zona străzii Nicolae Iorga, cel aflat la volan a acroşat uşor un stâlp din beton, a lovit apoi un stâlp metalic, după care a ieşit din vehicul şi a încercat să fugă, fiind reţinut de către agenţii de poliţie. Din fericire, în urma acestui eveniment au rezultat doar pagube materiale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Sibiu.
 
Urmărire ca-n filme pe străzile din Sibiu - şoferul fără permis a abandonat maşina după ce a lovit un stâlp Foto captură video
 
Noroc că fiind după ora 23:00, nu era nici trafic, altfel povestea ar fi putut avea alte urmări. Cert este că în momentul în care au început verificările, „poliţiştii au constatat că maşina era condusă de un sibian, în vârstă de 22 de ani, care nu deţine permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr. 
 
Aceeaşi sursă a adăugat; „cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335 cod penal, respectiv conducere fără permis”.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările