Un urs a fost omorât de o autoutilitară pe Autostrada Sibiu-Deva. Administratorii drumului nu ştiu precis cum a reuşit să intre animalul pe şosea

Un urs a fost omorât de o autoutilitară pe Autostrada Sibiu-Deva. Administratorii drumului nu ştiu precis cum a reuşit să intre animalul pe şosea

Camioneta care a lovit ursul pe autostradă

Un urs a fost lovit mortal vineri noaptea, după ce a pătruns pe Autostrada Sibiu-Deva. Animalul a fost lovit în plin de o camionetă cu o greutate de aproximativ 7 tone. Nu există alte victime, însă nu se ştie acum cine ar plăti daunele, în cazul în care şoferul va cere despăgubiri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov, animalul ar fi putut intra pe autostradă folosind una din intrările către aceasta, care nu sunt securizate cu garduri. 
 
Aceasta este o presupunere, întrucât gardul de siguranţă din zona unde a avut loc accidentul a fost verificat, dar fără semne că ar fi pătruns pe acolo. 
 
Ursul a fost lovit mortal de o camionetă, cu o greutate de aproximativ 7 tone, în apropiere de ieşirea spre Sălişte. Alte victime, din fericire, nu există, Însă responsabilii spun că nu ştiu cine s-ar face vinovat de situaţie, în cazul în care şoferul va cere despăgubiri pentru daunele produse maşinii. 
 
 
 
FOTO Direcţia Regională de Drumuri Braşov
 
Cadavrul animalului a fost predat vânătorilor. Nu se cunoaşte nici din ce fond de vânătoare provine mamiferul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările