Un sibian a fost bătut măr de vecinul său

Un sibian de 43 de ani a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătut măr de un vecin de-al său

Ştiri pe aceeaşi temăIncidentul s-a petrecut joi seara, în judeţul Vâlcea. Victima susţine că a mers la o livadă din Vâlcea şi a descoperit că vecinul său, îşi aducea pe proprietatea lui, animalelele la păscut.
Pentru că  nu a fost de acord cu acest lucru, l-a rugat pe bărbat să îşi ducă animalele pe alt teren.

Supărat că a fost alungat, vecinul s-a năpustit asupra sibianului de 43 de ani şi i-a aplicat o bătaie, soră cu moartea. De frică sibianul a luat-o la fugă, sa urcat în maşină şi a plecat spre Sibiu. A fost însă urmărit tot drumul de către agresor iar la Sibiu şi-a mai făcut o dată dreptate cu pumnul.

Finalul a fost destul de tragic pentru sibian. Acesta a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, iar medicii audecis să îl interneze de urgenţă.

„Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian parietal şi plăgi escoriate la piramida nazală”, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Bărbatul este internat pe secţia de Neurochirurgie şi e hotărât să îşi reclame vecinu agresiv la poliţie, imediat ce se va externa.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările