Un câine din România, cel mai frumos din lume pentru rasa lui VIDEO

Un câine din România, cel mai frumos din lume pentru rasa lui VIDEO

Foto Facebook / Radu Temelie

Boss Phantom, un mastiff tibetan al unui pasionat de câini din această rasă, din Sângeorgiu de Mureş, este cel mai frumos reprezentant din lume al acestei rase, potrivit stirileprotv.ro.

Proprietarul câinelui, Tudor Sălăgean, spune că a investit foarte multă energie, dar şi bani pentru ca Boss să fie în formă perfectă pentru a participa la competiţii. Iar rezultatele nu au întârziat să apară: are aproape 200 de premii.
 
„El este Boss. Dublu campion mondial şi 66 de consursuri fără nicio înfrângere“, se laudă proprietarul.
 
Boss Phantom s-a născut în România în urmă cu doi ani, dar mama lui este originară din Tibet, iar tatăl lui a ajuns pe pământ românesc din Rusia, potrivit stirileprotv.ro.
 
„De la trei luni jumate în toate competiţiile a luat doar locul unu.Trecând şi prin două mondiale, la clasa puppy şi la clasa junior. Are 186 de titluri în doi ani“, explică Sălăgean.
 
„E o rasă foarte spectaculoasă, creată din animale sălbatice, o formă mai specială faţă de alţi câini, are un caracter aparate, au o coamă evidenţiată foarte bine“, mai spune, cu mândrie, proprietarul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: