UPDATE Un bărbat a murit în urma unui accident cu bicicleta. Bărbatul era la plimbare cu cei doi copii ai săi

UPDATE Un bărbat a murit în urma unui accident cu bicicleta. Bărbatul era la plimbare cu cei doi copii ai săi

Accidentul a avut loc in parcul Sub Arini, pe malul paraului Trinbach - Foto Ramona Găină

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în urma unui accident petrecut în parcul Sub Arini. Bărbatul a ajuns la Urgenţă cu capul despicat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, luni, 14 octombrie, ora 10:00: Bărbatul de 37 de ani a murit în noaptea de duminică spre luni, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru salvarea sa. 


Bărbatul de 37 de ani ieşise la plimbare cu cei doi copii ai lui, de 9 şi 11 ani, cu bicicletele. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de poliţie, Luciana Balteş, la coborârea unei pante bărbatul a sărit peste un dâmb şi a căzut.

Căzătura a fost deosebit de puternică, bărbatul fiind găsit inconştient, într-o baltă de sânge, de echipajul SMURD venit la faţa locului. 

A fost resurscitat câteva zeci de minute la locul accidentului, fiind ulterior transportat la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Aici, a fost din nou resurscitat, însă şansele de supravieţuire sunt extrem de mici. 

"Este vorba despre un stop cardio respirator resurscitat, cu şanse minime de supravieţuire", spune Constantin Roşca, medic şef al Unităţii Primiri Urgenţe. 

Vă mai recomandăm: 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările