Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş

Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş

Un bărbat de 49 de ani a murit, miercuri seară, iar o femeie de 75 de ani a fost transportată la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat de 49 de ani a murit, miercuri seară, iar o femeie de 75 de ani a fost transportată la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş, judeţul Sibiu. Bărbatul era în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare făcute de echipajul de la Ambulanţă fiind însă fără succes, scrie News.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că a intervenit cu un echipaj de pompieri militari în municipiul Mediaş, la o casă de pe strada Mihai Viteazu, unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Salvatorii au oprit alimentarea cu gaze a imobilului şi au aerisit încăperile.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis două echipaje medicalizate, care au acordat îngrijiri celor două persoane, una fiind în stop cardio-respirator.

În acest caz, s-au făcut manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, victima - un bărbat de 49 de ani - fiind declarată decedată.

Cealaltă persoană implicată, o femeie de 75 de ani, a fost transportată la CPU Mediaş, conştientă, de către echipajul SAJ.

De asemenea, la adresa a intervenit şi un echipaj de la Delgaz Grid Mediaş, au mai transmis reprezentanţii ISU Sibiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: