Un bărbat acuzat că şi-a bătut concubina şi a încercat să-i violeze fiica minoră a fost reţinut. Cum s-a petrecut totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani, dintr-o localitate din judeţul Sibiu, acuzat că, în timpul unei vizite la vecini, şi-a bătut concubina, iar apoi s-a întors acasă, unde a încercat să-i violeze fiica în vârstă de 11 ani a fost reţinut .

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Sibiu, citat de Mediafax, o femeie a sunat la 112 spunând că iubitul ei îi constrânge fiica de 11 ani să întreţină relaţii sexuale cu el.

„Femeia a sesizat Poliţia oraşului Dumbrăveni că, în timp ce se afla în locuinţa concubinului său în vârstă de 40 de ani, acesta încearcă prin constrângere să întreţină raport sexual cu fiica sa minoră, în vârstĂ de 11 ani. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică, în imobil fiind identificaţi minora şi bărbatul de 40 de ani. Atât apelanta, cât şi fiica sa au fost conduse la sediul poliţiei, unde minora, în prezenţa mamei sale, a negat orice formă de agresiune asupra sa”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Astfel, femeia s-a întors în locuinţa concubinului său, împreună cu fiica sa, însă după trei ore a sunat din nou la 112 reclamând că a fost agresată de bărbat.

Potrivit cercetărilor, scandalul dintre cei doi iubiţi a început în timp ce se aflau într-o vizită la vecini, unde bărbatul ar fi agresat-o pe femeie, lovind-o cu palma peste cap. Ulterior, acesta s-ar fi dus singur acasă, unde, profitând de faptul că fiica iubitei sale era singură, iar mama nu putea interveni, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu copila.

„În acelaşi timp, mama minorei care se întorsese acasă a auzit-o pe fiica sa strigând după ajutor, astfel că apelează 112 şi solicită de urgenţă intervenţia politiei. Poliţiştii sosiţi în scurt timp la faţa locului pătrund în interior după ce mama minorei le-a deschis uşile şi, deşi împrejurările erau evidente, minora a minţit în prima fază organele de poliţie şi pe mama ei spunând că bărbatul nu a încercat să o violeze. După ce revin în locuinţa bărbatului, bărbatul a agresat-o din nou pe concubina sa, lovind-o cu pumnii şi palmele. Minora intervine între cei doi si încearcă aplanarea conflictului şi apelează 112. De această dată minora relatează cele petrecute în realitate, inclusiv cu privire la încercarea acestuia de a o viola, precizând că prima dată a minţit întrucât a fost ameninţată de către presupusul agresor să nu spună nimănui despre cele petrecute”, a mai spus Lazăr.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au decis reţinerea agresorului pentru tentativă de viol şi violenţă în familie, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite