Ultima probă la Evaluarea Naţională. 320 de elevi din judeţul Sibiu au susţinut examenul la limbile germană şi maghiară

Ultima probă la Evaluarea Naţională. 320 de elevi din judeţul Sibiu au susţinut examenul la limbile germană şi maghiară

În judeţul Sibiu 320 de elevi înscrişi pentru proba de limba maternă în cadrul Evaluării Naţionale s-au prezentat la examen.

Ultima probă s-a desfăşurat între orele 9.00 şi 11.00, iar tinerii sibieni din clasa a VIII-a au susţinut examenul la limbile germană şi maghiară.
 
Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu a anunţat că toţi cei 320 elevi înscrişi la această probă s-au prezentat la examen. Niciunul dintre ei nu a fost eliminat, la fel cum nu s-au înregistrat probleme tehnice de preluare şi multiplicare a subiectelor în centrele de examen sau de comunicare.
 
Dintre aceştia 309 elevi au susţinut examenul la limba germană, iar 11 – la limba maghiară. Cei mai mulţi elevi înscrişi pentru această ultimă probă au fost de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu (84), urmaţi de cei de la Şcoala gimnazială „Herman Oberth” din Mediaş (62) şi Şcoala gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu (55).
 
ISJ Sibiu a mai anunţat că afişarea rezultatelor înaintea contestaţiilor (până la ora 12:00) va fi în ziua de marţi 19 iunie 2018. În aceeaşi zi, elevii nemulţumiţi de rezultate vor putea să depună contestaţii. În 23 iunie 2018 vor fi afişate rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: