Trupa Coma concertează în această seară în Music Pub

Trupa Coma concertează în această seară în Music Pub

Concertul va incepe la ora 21:00

Trupa se reîntoarece la Sibiu, după mai bine de 5 ani de la ultimul concert. Evenimentul va avea loc în această seară, începând cu ora 21:00, iar în deschidere vor cânta macedonenii de la Point Blank.

Ştiri pe aceeaşi temă


Prețul unui bilet este de 10 lei, iar după concerte distracția continuă la un afterparty with the bands în Music Pub Extension.
 
Trupa Coma a fost înființată în '99 și a lansat până în 2006 două albume, ultimul dintre ele fiind intitulat Nerostitele, avându-l invitat pe o piesa pe legendarul basist Bill Gould (Faith No More).

Macedonienii de la Point Black sunt deja un nume familiar publicului underground din România, susţinând o serie de concerte în ţara noastră de-a lungul ultimului deceniu. Trupa s-a format în 1999 în oraşul Skopje, abordând iniţial genul hardcore şi evoluând ulterior către sonorităţi alternative metal. Trupa a concertat împreună cu legendarii Deftones într-un turneu european.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările