Trei persoane, înjunghiate în Sibiu de către un om al străzii. Un taximetrist l-a prins pe atacator înainte de sosirea poliţiştilor şi i-a luat cuţitul din mână

Trei persoane, înjunghiate în Sibiu de către un om al străzii. Un taximetrist l-a prins pe atacator înainte de sosirea poliţiştilor şi i-a luat cuţitul din mână

Locul unde au fost înjunghiate cele trei persoane. Pe bancă au rămas lucrurile agresorului FOTO: Ramona Găină

Două femei şi un bărbat au fost înjunghiaţi, duminică, în jurul orei 18.00, în stradă în Sibiu, pe o arteră foarte circulată din oraş, aflată aproape de centrul oraşului. Atacatorul este un om al străzii din judeţul Vâlcea, despre care se presupune că ar avea probleme psihice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei persoane au fost înjunghiate, duminică, în jurul orei 18.00, în Sibiu, de un om al străzii din judeţul Vâlcea. La faţa locului au sosit imediat echipele medicale, pentru a le acorda îngrijiri răniţilor. Evenimentul s-a produs aproape de intersecţia Bulevardului Mihai Vitezul cu Strada Calea Dumbrăvii, două dintre cele mai circulate artere rutiere din Sibiu, aflate aproape de centrul Sibiului. 

Atacatorul este un bărbat în vârstă de 47 de ani, de loc din judeţul Vâlcea, cunoscut a fi o persoană fără adăpost, despre care se presupune că ar avea probleme psihice. El a înjunghiat, mai întâi, o femeie, într-o staţie de autobuz, după care a urcat într-un taxi şi l-a înjunghiat pe şofer. Apoi, a coborât din taxi şi a înjunghiat, cu acelaşi cuţit, încă o femeie. Agresorul a fost reţinut de oamenii legii şi, în acest moment, se află la Poliţie pentru audieri, iar victimele au fost
transportate la spital. Cele două femei înjungiate au fost duse la spital, pentru îngrijiri, starea lor fiind, însă, una stabilă. Bărbatul atacat nu a avut nevoie de spitalizare. 

Taximetristul care l-a prins pe agresor: ”Cred că era bolnav mintal”

”A înjungiat o fată în staţia de autobuz, după care s-a urcat în maşină, într-un taxi, l-a înjunghiat şi pe şofer şi, după aceea, a fugit şi a înjunghiat o altă persoană. Apoi, eu l-am prins şi l-am dezarmat de cuţit. Era un cuţit cu o lamă de 10-12 centimetri. Cred că era bolnav mintal. Fata, ultima pe care a înjunghiat-o, era într-o stare ceva mai gravă, ceilalţi doi sunt mai bine, un pic înţepaţi, cum se zice. Două persoane au fost luate cu ambulanţa. Nu m-am speriat, dar nu mi-am dat seama pe loc ce se întâmplă. Agresorul era în staţia de autobuz, avea sacoşe cu haine, avea şi o geantă, pe care le-a lăsat aici pe bancă, în staţia de autobuz”, ne-a declarat un taximetrist din Sibiu, care a preferat să îşi păstreze anonimatul. Bărbatul este, de altfel, şi cel care l-a prins pe agresor, înainte de sosirea poliţiştilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările