Trafic blocat parţial pe DN 7 / E 81, la Tălmaciu - Sibiu, în urma unui accident rutier, în zona Fabricii Faurecia

Trafic blocat parţial pe DN 7 / E 81, la Tălmaciu - Sibiu, în urma unui accident rutier, în zona Fabricii Faurecia

Accident rutier în zona Fabricii Faurecia - de la Tălmaciu - Sibiu - Victima de 72 de ani a traversat strada neregulamentar Foto infotrafic Sibiu

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs vineri după-amiaza, pe DN 7 / E 81, în zona Fabricii Faurecia, de la ieşire din localitatea Tălmaciu - Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 72 de ani, din Tălmaciu s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Pe fondul traversării neregulamentare, a fost surprinsă şi accidentată de un şofer de 35 de ani”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Luciana Lazăr. 

În urma accidentului produs pe sensul spre Sibiu, traficul rutier în zonă se desfăşura alternativ, la ora la care publicam acest material. 

Direcţia de mers Vâlcea - Sibiu era blocată de poliţiştii de la Rutieră sosiţi la faţa locului pentru cercetări: „pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul rutier”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: