Tinerii care au vandalizat Urgenţa Spitalului Judeţean, cercetaţi în libertate

Tinerii care au vandalizat Urgenţa Spitalului Judeţean, cercetaţi în libertate

Magistraţii Judecătoriei Sibiu au decis că tinerii de 21 şi 25 de ani au trântit scaunele rulante, au dat cu pumnii în geamuri şi au îmbrâncit personalul medical de la Urgenţă nu sunt un pericol social şi au respins propunerea de arestare preventivă.

Luni, cei doi tineri au făcut luni un adevărat "spectacol" la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Tinerii de 21 respectiv 25 de ani au început printr-un scandal în plină stradă, în zona Siretului. 

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la faţa locului, însă cei doi nu s-au calmat. Au continuat scandalul chiar în ambulanţă, şi apoi la spital, în Unitatea Primiri Urgenţe, unde au trântit scaunele rulante, au dat cu pumnii în geamuri şi au îmbrâncit personalul. 

Poliţiştii i-au reţinut iar marţi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de ultaj contra bunelor moravuri. Magistraţii Judecătoriei Sibiu au considerat însă că scandalagii nu sunt un pericol social şi au respins propunerea de arestare preventivă. 

Vă mai recomandăm:

EXCLUSIV Detalii despre cum ar fi ajutat Alexandru Tancou, ofiţer la Crimă Organizată, gruparea traficanţilor de etnobotanice de la Sibiu

EXCLUSIV Comisarul şef Răzvan Prislopeanu, din cadrul Poliţiei Sibiu, s-a urcat rupt de beat la volan şi a băgat un om în spital

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările