SUBIECTE BAC 2013 Absolvenţii sibieni „Nu a fost un BAC uşor”

SUBIECTE BAC 2013 Absolvenţii sibieni „Nu a fost un BAC uşor”

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a încheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisă la alegere, la care au participat 2.643 de elevi din judeţul Sibiu înscrişi pe listele de Bac 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

După ultima probă de BAC, absolvenţii de liceu de la Sibiu trag linie şi spun că „examenul de maturitate” nu a fost nici pe departe aşa de uşor cum s-a vehiculat. A fost uşor la ultima probă, spun absolvenţii, însă BAC-ul per ansamblu nu a fost simplu şi nici lipsit de surprize.

„A fost foarte uşor, am dat geografie, nu ne-am aşteptat să pice subiecte foarte uşoare şi ne bucurăm că am putut să realizăm şi noi ceva, măcar la geografie, nu am mai avut parte de surprize.

Nu cred că au fost subiecte mai uşoare anul ăsta la BAC, în general, la română am avut o surpriză, nu ne-am aşteptat la poezie, la istorie la fel, deci exact ceea ce nu credeam noi că o să ne pice vreodată aia a picat”, spune Rebeca Trif, care vrea să dea mai departe la asistenţă medicală.

Surprizele BAC-ului: subiectele de la română şi istorie

Damaris Toma este optimistă şi speră la o medie bună, „măcar peste 8”, însă spune şi ea că nu a fost nici pe departe un BAC aşa uşor cum se vorbeşte. „A fost destul de uşor la geografie, sper să fie făcut bine tot ce am scris acolo. Nu a fost un BAC uşor pentru că nimeni nu se aştepta la română să vină poezia, la istorie iară cu criza orientală şi să dezvoltăm tot secolul XIX a fost destul de greu, la geografie a fost mai uşor. Nu mi se pare că au fost subiectele mai simple”, spune damaris.

Ionuţ Cătălin Stoica este mult mai optimist, mai ales căî proba de azi a mers foarte bine. „Mi s-a părut destul de uşor, am dat biologie vegetală şi animală. Am ştiut peste 9,50, sper”, spune Ionuţ, care vrea să dea mai departe la facultatea de inginerie.

Printre elevi, la fel de optimistă, doamna Daana Popa, mămica unei absolvente, aşteaptă ca fiica ei să iese de la ultima probă de BAC. „Aştept cu emoţii, normal, deşi a învăţat. Până acum a mers foarte bine, peste 9 cred, sper să fie şi astăzi la fel de bine. Învaţă dintotdeuna, nu a învăţat excesiv dar şi-a făcut constant temele”, spune doamna Popa, a cărei fiică vrea să urmeze mai departe facultatea de construcţii.  
 

SUBIECTELE PRIMITE DE ELEVI ŞI REZOLVAREA ACESTORA POT FI VĂZUTE AICI
 
Vă mai recomandăm:

ADMITERE LICEU 2013 POVEŞTILE CELOR MAI BUNI PROFESORI DIN JUDEŢUL SIBIU Petru Vlad, profesor de matematică: „E emoţionant când vin foşti elevi, să-mi spună cât de mult le foloseşte ce i-am învăţat”

 

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 Viitorii liceeni, între lacrimi de bucurie şi subiectele “prea simple”, la care s-a greşit GALERIE FOTO

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările