FOTO VIDEO Soţul Alinei Gorghiu a provocat un accident care a blocat total Valea Oltului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Isar, fost ministru în Guvernul Ponta, a provocat un grav accident joi după-amiaza în zona localităţii Câineni, de pe Valea Oltului. De la volanul unui Porsche Cayenne, după mai multe depăşiri agresive, Lucian Isar a lovit un TIR care a căzut pe calea ferată.

Accidentul produs de Lucian Isar a blocat total atât traficul feroviar, cât şi cel rutier pe Valea Oltului. Cozile de maşini au ocupat mai bine de 11 km pe fiecare sens de mers, iar în urma acestui accident soţul fostului preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

lucian isar

Actualizare 20:10

Lucian Isar a fost transportat la Spitalul judeţean din Râmnicu Vălcea, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Plaga acestuia a fost suturată, starea şoferului fiind bună, relatează agenţia news.ro, care citează cadre medicale. Potrivit aceleiaşi surse, în seara zilei de joi politicianul încă se afla la spital pentru investigaţii suplimentare, în urma cărora medicii vor decide dacă Lucian Isar va rămâne sau nu internat.

Depăşire pe linie continuă

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16:00. În zona localităţii Câineni, din judeţul Vâlcea, autoturismul Porsche Cayenne condus de Lucian Isar a intrat în depăşire într-o curbă, în ciuda faptului că sensurile de mers erau delimitate de linie continuă. În primă fază, maşina condusă de Lucian Isar a intrat în coliziune cu o autoutilitară, după care a intrat în roata unui TIR care venea din contrasens. Roata autocamionului a explodat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul a căzut pe calea ferată, aflată la câţiva metri mai jos de drumul naţional.

Lucian Isar a scăpat cu câteva răni uşoare, fiind singurul rănit în acest accident.

image

Conducea agresiv

Şoferii care s-au aşezat mai apoi în coloană au povestit că maşina condusă de Lucian Isar a fost văzută în mai multe depăşiri agresive. Traficul auto a fost deblocat pe un sens de mers la aproximativ 40 de minute după accident, dar cel feroviar a mai rămas  blocat alte câteva ore: pentru îndepărtarea TIR-ului de pe calea ferată cu un singur fir a fost nevoie de aducerea unor macarale.

Grav accident provocat de Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu

Sursa video: turnulsfatului.ro

Ministru timp de patru luni

Bancher de profesie, Lucian Isar a fost ministru în Guvernul Ponta susţinut de fostul USL. A fost numit în mai 2012 ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri, poziţie din care a plecat patru luni mai târziu în urma unui conflict cu premierul din acea vreme.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite