VIDEO Soţia preşedintelui României, la deschiderea anului şcolar: „Nu renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dirigintă a unei clase aflată acum în an terminal, Carmen Iohannis a declarat la Sibiu că îşi doreşte să continue munca la catedră. Soţia preşedintelui României este profesoară de engleză la colegiul unde a fost şi elevă.

La finalul festivităţii de deschidere a anului şcolar în curtea Colegiului „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a fost înconjurată de elevii săi. „Mulţumim că ne mai aveţi încă un an elevi şi că ne sunteţi dirigintă... şi să vă şi pup, că aşa-i moda“, este una din replicile primite de Carmen Iohannis, alături de multe buchete de flori. 

Anul acesta, clasa a cărei dirigintă este soţia lui Klaus Iohannis este în an terminal. „Mi-a fost foarte dor de ei. Începe un an foarte greu pentru ei, sunt elevi în clasa a XII-a, un an cu multe provocări, sper să fie foarte interesante şi rezultatele să fie la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc, sper să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni“, a vorbit Carmen Iohannis despre elevii ei. Ca sfat pentru examenele care îi aşteaptă la finalul acestui an şcolar, profesoara de engleză a spus că e suficient să aibă încredere în puterile lor. 

„Este o adevărată primă doamnă“

Soţia preşedintelui României este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu – unde a şi fost elevă – de mai bine de 25 de ani. Din 2015, de când Klaus Iohannis s-a mutat la Cotroceni, ea a renunţat la jumătate de normă. Iar acum, spune că îşi doreşte să continue. „Sunt convinsă că voi lua sigur clasa a noua, nu ştiu dacă voi fi şi dirigintă, dar nu vreau să renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala“, a spus Carmen Iohannis înainte de a intra cu elevii săi la prima oră de dirigenţie din acest an şcolar.

image

Profesoara de limbă engleză este foarte îndrăgită de elevii săi, după cum spun aceştia din urmă. „Bucuria revederii a fost mare, căci ne este dragă. Este ultimul an cu ea, dar şi cu generaţiile ei mai vechi s-a întâlnit, deci şi noi sperăm că ne vom putea şi vedea şi anii viitori“, a spus unul dintre elevii lui Carmen Iohannis. Care i-a făcut şi o scurtă descriere. „Doamna noastră dirigintă este, într-adevăr, o adevărată Primă Doamnă“, a spus elevul lui Carmen Iohannis.

Soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, înconjurată de elevi la deschiderea anului şcolar

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite