Situaţie dramatică la Sibiu. Pompierii încearcă salvarea unui copil de patru ani care a căzut în râul Cibin VIDEO

Situaţie dramatică la Sibiu. Pompierii încearcă salvarea unui copil de patru ani care a căzut în râul Cibin VIDEO

FOTO Arhivă Adevărul

Intervenţia a început în jurul orei 19,00, în urma unui apel la 112.  În operaţiunea de salvare sunt angrenate două echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, cu o barcă pneumatică.

Două echipaje de pompieri militari intervin marţi seara (23 iunie 2020) pentru salvarea unui copil de patru ani care a căzut în râul Cibin, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă cu două echipaje de pompieri militari, cu barca pneumatică, un echipaj SMURD. Din primele informaţii este vorba de un copil de circa 4 ani”, a precizat Alina Voina.

Potrivit sursei citate, copilul ar fi căzut în râu, în cartierul Ştrand, în apropierea a două hipermarketuri. Micuţul a fost scăpat de sub supraveghere de familie şi s-ar fi apropiat de râu, apoi ar fi alunecat în apa învolburată de ploile abundente din ultima vreme a Cibinului. 

Deocamdată nu este cunoscută starea copilului şi nici nu se ştiu cu exactitate împrejurările care au dus la această situaţie dramatică.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: