Cum fac marile sindicate campanie electorală pentru PSD. CNSRL Frăţia şi Cartel Alfa: „Vă recomandăm votarea candidaţilor stângii“

Cum fac marile sindicate campanie electorală pentru PSD. CNSRL Frăţia şi Cartel Alfa: „Vă recomandăm votarea candidaţilor stângii“

Sindicalistii sibieni fac campanie electorală. FOTO: Claudia Spiridon

Filiale judeţene ale CNSRL Frăţia şi Cartel Alfa au trimis, astăzi, un comunicat de presă în care îi îndeamnă pe locuitori să voteze cu PSD la alegerile locale. Pe de altă parte, sindicaliştii din Sănătate vor participa, miercuri, la Bucureşti la un mega-protest.

„Dragi cetăţeni ai judeţului Sibiu, membri şi nembri de sindicat, noi reprezentanţii structurilor sindicale ale judeţului Sibiu, cu respect şi bună-credinţă, după o atentă analiză a ofertei electorale, la alegerile din data de 05.06.2016 şi după o întâlnire cu candidaţii PSD Sibiu (singurii care ne-au contactat) vă recomandăm votarea candidaţilor stângii, respectiv candidaţii Partidului Social Democrat”, se arată într-un comunicat de presă trimis astăzi de CNSRL Frăţia şi Cartel Alfa. 
 

Sindicalişti în funcţie de guvern

 
Acest comunicat a apărut în condiţiile în care miercuri, 1 iunie, sindicaliştii din Sănătate au programat un mega-protest la Bucureşti în care vor solicitat majorări salariale Guvernului Cioloş, creşteri pe care nu le-au cerut de la Guvernul Ponta. Comunicatul continuă cu nominalizarea persoanelor recomandate: „considerăm că la aceste alegeri, în judeţul Sibiu candidaţii stângii au cea mai realistă ofertă, iar oameni ca Ioan Cindrea sau Ovidiu Sitterli au demonstrat în ultimii patru ani că ştiu administraţie şi au responsabilitatea fucţiei pe care o ocupă”. 
Cei doi preşedinţi ai CNSRL Frăţia-Sibiu şi al Cartel Afla Sibiu concluzionează: „dragi concetăţeni ştim că opţiunile politice sunt diverse şi într-o societate democratică este corect să fie aşa, dar acum vom vota pentru funcţii administrative de gospodari ai judeţului în care locuim, iar în viziunea noastră PSD Sibiu are oferta credibilă, realistă, cu o echipă care a demonstrat că poate administra corect”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: