Sibiu: Sute de medieşeni au curăţat Târnava Mare

Sibiu: Sute de medieşeni au curăţat Târnava Mare

Medieşenii nu s-au sfiit să adune toate mizeriile

În urma unei zile de curăţenie s-au adunat peste 800 de saci de gunoaie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Punctul de pornire  a fost parcul din zona Podului Mare de peste râul Târnava Mare.Elevi, angajaţi ai Primăriei municipiului Mediaş, ai direcţiilor subordonate, cărora li s-au alăturat angajaţi ai societăţilor medieşene au participat la această acţiune de ecologizare.  În urma acestei campanii s-au strâns 800 de saci de deşeuri.

„A devenit o tradiţie ca în fiecare an să sărbătorim Ziua Mondială a Apei şi cum altfel decât prin muncă. Încercăm prin aceste acţiuni să conştientizăm cetăţenii municipiului Mediaş asupra importanţei apei şi protejarea mediului înconjurător. Mă bucur că au participat atât de mulţi medieşeni la această acţiune pentru că numai împreună putem avea un oraş mai curat!“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

Acţiunea a fost organizată de primăria municipiului Mediaş, în colaborare cu S.C. Apa Târnavei Mari S.A. şi Serviciul Public de Ecologizare au organizat această amplă acţiune de igenizare a malurilor Târnavei şi a avut ca scop sărbătorirea „Zilei Mondiale a Apei“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările