Sibiu: Primăria cheltuieste 900.000 de lei pentru lucrări în grădiniţe. Răsare o grădiniţă de 1.000.000 de euro

Forţată să mute mai multe grădiniţe din clădiri retrocedate, municipalitatea reabilitează spaţiile cu bani de la bugetul local.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Zăpadă de 3 metri la Bâlea Lac

Cât dai ca să câştigi 20.000 de euro?

Câini comunitari, „răsfăţaţi“ în cel mai modern adăpost

Administraţia sibiană cheltuieşte în acest an sume duble pentru investiţii în grădiniţele din oraş. Anul trecut municipalitatea a cheltuit puţin peste 350.000 de lei, iar acum bagă aproape 900.000 de lei în unităţile din Sibiu. Pentru anul acesta, până la toamnă când începe noul an şcolar, primăria are prevăzute lucrări pentru amenajarea Colegiului Tehnic Textil cu spaţii pentru Grădiniţa numărulr 28 în valoare de 530.000 lei, lucrări de proiectare pentru amenajarea şcolii Emil Cioran în vederea mutării Grădiniţei numărul 22 în valoare de 40.000 lei, dar şi proiectarea şi execuţia branşamentelor la Grădiniţa Nouă, în valoare de 280.000 lei. „Vor fi făcute şi lucrări de proiectare pentru reabilitarea instalaţiilor la subsolul Grădiniţei 42 în valoare de 16.000 lei”, spune Mirela Gligore, de la biroul de presă al primăriei.
Aproape jumătate de oraş fără apă. Opt cartiere şi 50.000 de oameni afectaţi (FOTO)
Grădiniţă de 1.000.000 de euro
Cea mai importantă investiţie din Sibiu în privinţa investiţiilor se face cu bani de la bugetul de stat. Este vorba de grădinţia de pe strada Haţegului, lucrările pentru construcţia acesteia fiind în valoare de 4,1 milioane de lei.”Această grădiniţă va putea găzdui 140 de copii” a mai spus Mirela Gligore.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările